Home Nieuws Joël Piroe scoort opnieuw en is op weg naar de Premier League,...

Joël Piroe scoort opnieuw en is op weg naar de Premier League, PSV kan tonnen extra tegemoet zien

1671
0

Joel Piroe maakt al maanden veel indruk in de Engelse tweede divisie, het zogeheten Championsship.

Van aanpassingsproblemen lijkt de spits niet gehoord te hebben maar meteen presteren en meteen acte de présence geven, is wat Piroe gedacht moet hebben na zijn transfer van PSV naar Swansea City. Afgelopen weekend was het opnieuw raak voor Piroe. De spits was opnieuw belangrijk voor Swansea en lijkt inmiddels onhoudbaar voor de club uit Wales.

Leicester City zit al maanden op het vinkentouw en die club lijkt spoedig een serieus bod te overwegen op de aanvaller, die zijn opleiding op de PSV Campus wist te doorlopen. De kranten uit Wales volgen Piroe op de voet en zagen hem afgelopen weekend wederom scoren. ‘Na een overtreding in zijn eigen zestienmetergebied waardoor Reading op voorsprong kwam, herstelde Piroe zich geweldig’, schrijft Swanse City volger Wales Online.

Piroe kreeg het cijfer acht toebedeeld van het medium en werd tevens tot Man van de Wedstrijd verkozen. ‘De fraaie goal en zijn rake penalty stonden symbool voor zijn flinke zelfvertrouwen gedurende een topwedstrijd’, klinkt het. Het goede spel van Piroe in Engeland kan PSV extra tonnen opleveren. PSV wist vorig seizoen een doorverkooppercentage te bedingen toen de club Piroe voor twee miljoen euro aan Swansea verkocht.

Manager Russell Martin is lyrisch over Piroe maar weet dat een stap vorwaarts op de loer ligt met het grote geld van de Premier League clubs voorhanden. ‘We willen hem zo lang mogelijk hier houden. Goedkoop zal hij in ieder geval niet zijn. De club moet wel een mooie winst overhouden’, aldus de manager van dienst over successpits Piroe.

Op Instagram liet Piroe ook al van zich horen (zie hieronder). De teleurstelling overheerste bij hem, aangezien in de slotminuut peperdure punten uit handen gegeven werden. Daardoor moet Swansea het voorlopig met de dertiende plek doen. De nummers drie tot en met zes spelen de play-offs om de zo lucratieve en felbegeerde promotie naar de Premier League.


Facebook Comments Box