Home Nieuws Joël Piroe maakt veel indruk in Engeland, drie doelpunten na vier duels

Joël Piroe maakt veel indruk in Engeland, drie doelpunten na vier duels

3687
0

Joël Piroe maakt een mooie periode door in zijn nog prille carrière.

Piroe, die recent voor 2 miljoen euro van PSV werd overgenomen, bewijst meteen zijn waarde voor Swansea want de spits wist immers als drie keer het net te vinden in slechts 4 wedstrijden voor de Championsship club uit Wales. De spits kroonde zich tegen Bristol City tot matchwinner. Manager Russell Martin is ondertussen lovend over aankoop Piroe.

“Ik vond Joël geweldig”, zegt Martin op de clubsite van Swansea. “Zijn goal was briljant en hij was de hele avond gevaarlijk. Dat is niet alleen door wat hij in balbezit deed, maar hij maakte ook veel meters voor de ploeg, maakte ruimte voor ze en zorgde ervoor dat ze aan de bal konden komen. Hij was een serieus gevaarlijk en werkte hard. Toen we hem wisselde, was hij doodop.”

Martin is benieuwd naar wat Piroe de rest van het seizoen kan laten zien bij Swansea want de teller staat al op drie doelpunten. “Hij heeft het geweldig gedaan en heeft zijn kans in de basis met beide handen aangegrepen. Ik ben benieuwd naar wat hij voor ons kan betekenen dit seizoen.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here