Home Nieuws Joël Drommel wil alleen naar PSV

Joël Drommel wil alleen naar PSV

9752
0

Als het aan Twente doelman Drommel ligt, is een transfer naar PSV de wens.

Een transfer is ook aanstaande want PSV heeft al een akkoord bereikt met Drommel en hoopt dat de doelman van FC Twente ‘misschien al vandaag of morgen’ zijn handtekening zet onder een contract in het Philips Stadion. Slechts het Oostenrijkse RB Salzburg leek nog even een kandidaat club voor Drommel te zijn maar als snel werd duidelijk dat alleen PSV een optie is voor Drommel, die daarmee ook Ajax uitsluit.


Twente keeper Drommel kan waarschijnlijk voor vijf jaar tekenen bij PSV. De verschillende lezingen van de clubwatchers over de aanstaande transfer zijn als volgt:

“Alleen met FC Twente wordt nog over een aantal punten gesproken”, laat PSV-watcher Rik Elfrink weten.

Drommel moet nog medisch gekeurd worden maar daar worden geen problemen verwacht, zo laat men ook vanuit Enschede weten. De 24-jarige sluitpost zal naar verwachting tussen de drie en vier miljoen euro moeten kosten.

Er is veel vertrouwen in Drommel bij PSV, weet men in Enschede. “De voortvarendheid waarmee ze bij PSV te werk gaan, zegt veel over het vertrouwen dat de club heeft in de 24-jarige doelman”, schrijft Ten Voorde. “PSV wil snel zaken doen, voordat er nog meer gegadigden op de markt komen”, vervolgt de verslaggever, die verwacht dat FC Twente miljoenen euro’s ontvangt.

RTV Oost-verslaggever Tijmen van Wissing laat via Twitter weten dat PSV de ‘enige partij’ is voor Drommel. “Geruchten over Ajax zijn onzin. Nu moet Streuer met De Jong armpje drukken over de prijs en het doorverkooppercentage”, besluit Van Wissing over de aanstaande transfer.