Home Nieuws Joël Drommel wacht nieuwe en serieuze kans op eerherstel, PSV houdt vertrouwen

Joël Drommel wacht nieuwe en serieuze kans op eerherstel, PSV houdt vertrouwen

1831
0

Joël Drommel wacht een nieuwe en serieuze kans op eerherstel bij PSV. De geplaagde keeper krijgt de kans op revanche.

De club houdt vertrouwen in de kwaliteiten van haar doelman, die afgelopen seizoen regelmatig een onzekere en kwetsbare indruk wist te maken. Wel gaat PSV op zoek naar een nieuwe doelman, nu Yvon Mvogo is teruggekeerd naar RB Leipzig. Technisch directeur John de Jong maakt deze week in ieder duidelijk dat Joël Drommel gewoon een nieuwe kans gaat krijgen in Eindhoven.

Er gaat natuurlijk veel veranderen onder de lat want Yvon Mvogo is inmiddels weg en zal waarschijnlijk ook niet meer terugkeren nu zijn huurcontract ten einde is gekomen. Vincent Müller vertrekt waarschijnlijk naar een andere club. Op dit moment lijkt Jasper Cillessen de keeper te zijn die PSV zou willen binden, maar John de Jong wil niet ingaan op de mogelijke interesse in de ervaren doelman van Oranje en Valencia. “We hebben zeker nog een keeper nodig”, zegt John de Jong tegen De Telegraaf. “Ik denk dat Drommel zich wil revancheren om eerste keeper te worden”, aldus De Jong.

“Het is natuurlijk een talentvolle keeper, die een lastig eerste seizoen heeft gehad bij PSV. In het verleden zijn er zoveel spelers, ook keepers, geweest die een lastig eerste seizoen hebben gehad bij een topclub. Dat kan daarna veranderen. Hij kent de situatie, hij kent de club en hij weet wat voor druk erbij komt kijken. Hij krijgt vanaf dag één nieuwe kans om zich te laten zien”, aldus John de Jong over Joël Drommel.


Vorig artikelPSV directie richt pijlen op Gözübüyük, John de Jong nog altijd niet te spreken over gedrag scheidsrechter
Volgend artikelEran Zahavi liet aanbiedingen Besiktas, Fenerbahce en Ajax liggen voor contract bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in