Home Nieuws Joël Drommel staat voor vertrek uit Eindhoven, PSV aast op doelman van...

Joël Drommel staat voor vertrek uit Eindhoven, PSV aast op doelman van ‘plus 100 reddingen’ als vervanger van Drommel

6683
0

Hoofdrolspeler in de bekerfinale en PSV’s tweede doelman Joël Drommel, aast op een zomers vertrek uit Eindhoven.

De doelman zou binnen afzienbare tijd, dan wel enkele dagen, de interesse van andere clubs concreet willen maken en dus willen vertrekken uit Eindhoven. Dat meldt FCUpdate. Er bestaat dus concrete interesse in de reservedoelman van PSV, wiens verhaal bij PSV tot op heden nog geen succesverhaal is gebleken. Wat niet is kan nog komen maar de doelman uit Bussum lijkt geen trek meer te hebben te moeten wachten dan wel vechten voor zijn kans bij PSV.

Dat heeft natuurlijk ook van doen met de aanwezigheid van Walter Benítez. De Argentijnse doelman is normaal gesproken de eerste doelman onder Peter Bosz. En dus kiest Drommel eieren voor zijn geld door een vertrek bij PSV te realiseren. Het Eindhovens Dagblad meldt overigens het tegenovergestelde van FCUpdate. Het regionale dagblad meldt dat Drommel juist deze zomer voor zijn kansen wil gaan bij PSV.

Met Drommel onder de lat bleef PSV afgelopen seizoen wel ongeslagen in het bekertoernooi maar zijn prestaties en die van PSV in het nationale bekertoernooi, dienen wel gerelativeerd te worden. De tegenstand en weerstand waren minimaal te noemen. Vanaf januari speelde PSV tegen achtereenvolgens Sparta, Emmen, ADO Den Haag, Spakenburg en in de finale tegen Ajax. Het vertrouwen dat Ruud van Nistelrooij steeds opnieuw en opnieuw in Drommel uit wist te spreken was zeer zeker wel bijzonder te noemen. Drommel zat gedurende het restant van het Eredivisie- en Europese seizoen op de bank. De doelman vindt inmiddels dat hij meer aan spelen moet toekomen.

“Of dit mijn laatste interview als PSV’er is? Dat weet ik echt nog niet”, vertelde Drommel recent aan PSV TV. “Hopelijk niet, maar we gaan het zien. Uiteindelijk bepaalt de trainer wie er gaat spelen. Benítez heeft het dit seizoen gewoon goed gedaan en dan ga je niet zomaar een keeper wisselen. Ik moet dat accepteren, maar we gaan kijken wat er gaat gebeuren. Ik wil spelen en ik denk dat de club dat ook wel begrijpt.”

Ondertussen lijkt PSV de pijlen te richten op doelman Etienne Vaessen van RKC. De doelman werd onder de PSV fans pas bekender toen hij zich verbaal liet gaan in de thuiswedstrijd tussen PSV en RKC vorig seizoen. De doelman veroorzaakte een zeer late en best discutabele strafschop, waardoor PSV alsnog de drie punten wist te pakken. Furieus bleek Vaessen te zijn na de wedstrijd. Ook enkele weken na het bewuste moment rond de strafschop, bleek Vaessen nog altijd gefrustreerd en boos over het voorval te zijn.

De doelman van RKC geldt ook als een winnaar en bezit bovendien de kwaliteiten om bij PSV als tweede doelman te kunnen fungeren. Statistieken wijzen uit dat Etienne Vaessen afgelopen seizoen meer dan 100 reddingen wist te verrichten voor RKC.

Volgens Transfermarkt heeft Vaessen op dit moment een transferwaarde van 700.000 euro. Een bedrag dat voor PSV betaalbaar is. Voor Vitesse blijkt deze gewenste transfersom niet betaalbaar te zijn want de club van Phillip Cocu ziet af van het aantrekken van de doelman van RKC na het aanhoren van de genoemde transfersom.


Vorig artikel‘PSV fan’ Thomas Beelen lijkt voorkeur voor PSV te hebben, transfersom nog te gortig voor Stewart
Volgend artikelToptalent Babadi laat zich met geweldige actie zien aan Peter Bosz, doelman Drommel kan er slechts naar ‘kijken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in