Home Nieuws Joël Drommel staat in de belangstelling van Anderlecht en KAA Gent

Joël Drommel staat in de belangstelling van Anderlecht en KAA Gent

1182
0

Joël Drommel kent een uitermate rustige fase van de voorbereiding nu hij bij PSV als tweede keeper fungeert.

Drommel kende een moeizaam eerste seizoen bij PSV en verdween door zijn positie van tweede keeper naar de achtergrond. PSV is nog lang niet uitgekeken op Drommel en verwacht de komende jaren zeker nog veel van de van FC Twente overgenomen doelman. Vooralsnog moet Drommel bij PSV pas op de plaats maken. Toch bestaat er een kans op eerherstel want er zijn twee Belgische clubs in de markt voor Drommel.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV ziet een transfer van Drommel echter niet zitten en Drommel heeft dan ook te horen gekregen dat hij in deze fase van het seizoen niet meer mag vertrekken. Het betreffen de Belgische clubs Anderlecht en KAA Gent, schrijft het Eindhovens Dagblad. Anderlecht voorziet voor Drommel een rol als tweede doelman, achter Hendrik van Crombrugge. Van Combrugge heeft al enkele jaren een transferwens maar geraakt tot op heden niet weg bij Anderlecht. Eerder stond van Crombrugge nog in de belangstelling van PSV maar de club schakelde door naar Walter Benitez.

Een transfer naar Brussel zou Drommel weinig helpen in zijn doel om weer eerste doelman te worden want de eerste doelman van de club uit Brussel is tevens aanvoerder van de club. Ook geniet Drommel belangstelling van KAA Gent, waar hij wel de kans krijgt om eerste doelman te worden. Althans, dat melden media in België. Drommel weet inmiddels dat PSV niet mee wenst te werken aan een vertrek en lijkt zich bij die beslissing neer te leggen, schrijft de regionale krant.


Vorig artikelPSV al in onderhandeling met United, ‘AZ heeft geen urgentie Karlsson aan PSV te verkopen’
Volgend artikelEverton-coach heeft maling aan United en stuurt scouts naar PSV – Rangers voor Cody Gakpo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in