Home Nieuws Ji-Sung Park over zijn beste seizoen ooit: ‘Het Philips Stadion is mijn...

Ji-Sung Park over zijn beste seizoen ooit: ‘Het Philips Stadion is mijn thuis’

1013
0

Ji-Sung Park wist met PSV prachtige prestaties te realiseren en de Koreaan werd een enorme publiekslieveling, na een stroef begin.

In gesprek met PSV TV blikt Park terug op zijn jaren in Eindhovense dienst. Park ging voor het allerhoogste en dat lukte nog bijna ook. In het seizoen 2004/05 kwam het tot de halve finale, die met veel pech verloren ging.

In het seizoen 2004/05 won PSV zowel het landskampioenschap als de KNVB-beker, terwijl ook de finale van de Champions League dichtbij kwam. Park herinnert het zich nog allemaal erg goed. “Dat is moeilijk voor me maar het seizoen 04/05… Dat seizoen was fantastisch. Ik ben blij dat we dat allemaal hebben mogen meemaken.”

Over de teleurstelling in de halve finale zegt hij: “Natuurlijk was er wel de pijn na de uitschakeling door AC Milan in de halve finale van de Champions League.” Toch kijkt de Zuid-Koreaan met trots terug op zijn tijd bij PSV. Park most het Philips Stadion en Eindhoven. Het voelt als zijn thuis want de Koreaan is de club erg dankbaar voor de eerste kans op Europese bodem. “Alles bij elkaar opgeteld was het fantastisch”, zegt Park in onderstaande video. In gesprek met PSV TV wijst hij dat seizoen dan ook aan als zijn beste seizoen ooit.


Vorig artikelPSV probeerde Fábio Silva al eerder te kopen van Wolverhampton
Volgend artikelMoet PSV verliezen van AZ om Ajax dwars te zitten? Bjorn van der Doelen geeft een duidelijk antwoord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in