Home Nieuws Jetro Willems zet carrière voort bij Bundesligaclub Greuther Fürth

Jetro Willems zet carrière voort bij Bundesligaclub Greuther Fürth

318
0

Een weer fitte Jetro Willems gaat opnieuw aan de slag in de Bundesliga.

De verdediger heeft een contract tot 2023 getekend bij Bundesliga-club Greuther Fürth.
Willems was transfervrij nadat zijn contract bij Eintracht Frankfurt aflopend was. De laatste maanden waren er wat twijfels rond zijn fitheid ontstaan, wat diverse clubs er van weerhield met de verdediger in zee te gaan.

In het seizoen 2019/20 werd Willems door Frankfurt verhuurd aan het Engelse Newcastle United. In die wedstrijd liep de linkervleugelverdediger een blessure op aan zijn kruisband en ontstond er een herstelproces van een klein jaar.

Bundesligaclub Greuther Fürth ziet het helemaal zitten in Willems. ‘Met Jetro hebben we een zeer ervaren back, die weer op zijn oude niveau wil komen na een moeilijke tijd’, zegt de technisch man van de club op de website van Greuther Fürth. ‘Met zijn manier van spelen, past hij perfect in ons profiel voor de linkerkant van de verdediging’, is de zienswijze van de club.

Willems staat te springen om weer te beginnen. ‘De laatste tijd heb ik mezelf fit gehouden met een personal trainer. Ik kijk uit naar mijn rol hier en om mijn teamgenoten te leren kennen’, aldus een weer fitte Jetro Willems.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here