Home Nieuws Jetro Willems wil bij Newcastle blijven maar denkt ook aan terugkeer naar...

Jetro Willems wil bij Newcastle blijven maar denkt ook aan terugkeer naar PSV

2179
0

Jetro Willems is alweer even van de radar verdwenen door zijn zware knieblessure.

De verdediger van Newcastle, tegenwoordig onder contract bij Eintracht Frankfurt, is herstellende van zijn blessure maar richt de bik alweer op het volgende seizoen.


Willems weet wat hij wil en gaat voor een langer verblijf in de Noord-Engelse stad. De oud PSV’er heeft in een korte boodschap op Twitter aangegeven graag bij Newcastle United te willen blijven. Willem zou normaal gesproken terug moeten bij Eintracht Frankfurt, dat hem verhuurde aan de Engelse club uit Newcastle.

Toch houdt Willems een slag om de arm en blijkt hij ook nog altijd te denken aan een terugkeer naar Eindhoven. Willems beantwoordde zaterdag vragen van fans. ‘Tekenen en spelen voor Newcastle United’, reageerde Willems kort. ‘Iedereen hoopt dat ik terugkom, maar het is meer de vraag of de club me terug wil.’

Willems lijkt zijn toekomst niet bij Eintracht Frankfurt te zien, zoveel is wel duidelijk. Als Newcastle United Willems graag binnenboord wil houden zal er onderhandeld moeten worden met de Duitse club, want hij heeft nog een contract tot de zomer van 2021.

Een toekomst in Eindhoven sluit Willems echter niet uit. Op de vraag of hij zichzelf nog weleens voor PSV ziet spelen zegt hij: ‘Het is lastig om te zeggen, maar dat zou leuk zijn.’

 


Facebook Comments Box