Home Nieuws Jetro Willems wijst opnieuw naar Philip Cocu

Jetro Willems wijst opnieuw naar Philip Cocu

37
0

Jetro Willems heeft bepaald geen spijt van zijn overgang naar de Bundesliga. Willems geniet met volle teugen en stelt daarbij dat hij fitter dan ooit is. Willems kon het onlangs niet nalaten om naar Cocu te sneren met betrekking tot het motiveren van spelers.

Willems lijkt zijn woorden nu wat zorgvuldiger te kiezen als het over motiveren gaat. Het verschil met de Eredivisie is groot zegt hij. “In Nederland was Phillip Cocu voor mij een toptrainer. Hij gaf vaak aan dat ik regelmatig op zestig tot zeventig procent speelde. Ik had daarom wat nieuws nodig.”
Volgens de statistieken is Willems, die in augustus werd overgenomen van PSV, in aanvallend opzicht de beste back van de Duitse competitie. “‘Of ik tevreden ben? Het is oké, maar het moet en kan zeker beter. Daarom ben ik naar een grotere competitie gekomen, om een hoger niveau te halen”, zegt hij in gesprek met FOX Sports“De trainer triggert me daarin iedere dag opnieuw. Dat heb ik ook nodig.”

“In Nederland heb je clubs als Ajax, Feyenoord en PSV die tegen kleine clubs op zestig procent kunnen spelen. Ik ben zo’n speler die denkt: dan ga ik op vijftig procent spelen. Hier kan dat niet. Het is ongelooflijk, er zijn gewoon geen kleine clubs.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here