Home Nieuws Jetro Willems: ‘Supporters vragen wanneer ik terugkom, PSV is na dit seizoen...

Jetro Willems: ‘Supporters vragen wanneer ik terugkom, PSV is na dit seizoen misschien een optie’

1948
0

Jetro Willems is clubloos sinds zijn vertrek bij Greuther Fürth afgelopen zomer maar de linkervleugelverdediger heeft grootse plannen.

In gesprek met Voetbal International laat Willems weten dat er voldoende aanbiedingen op zijn pad komen maar dat die aanbiedingen tot op heden eigenlijk steeds worden afgeslagen. Willems had andere plannen na zijn laatste club in Duitsland. De geboren Rotterdammer heeft na zijn contractontbinding tijd gemaakt voor zijn kinderen. Wel bleef hij aan het voetbal verbonden en bezocht hij wedstrijden. “Onder meer bij PSV, natuurlijk”, zegt hij tegen VI.

PSV blijft in zijn gedachten rondzingen, waar er inmiddels al genoeg clubs hebben gevraagd naar Willems. “Er is interesse uit een aantal landen, ook uit Nederland. In principe sta ik overal voor open. Subtop of top Eredivisie zou ook kunnen.”

PSV blijft altijd een optie voor hem. “Ja, supporters blijven vragen wanneer ik terugkom. Dat is mooi. Het betekent dat ik iets goeds heb gedaan in Eindhoven. PSV heeft Philipp Max, Fredrik Oppegard en Mauro Júnior al voor de linksbackpositie. Jetro Willems erbij nemen, is op dit moment niet realistisch, denk ik”, zegt hij. “Maar ik verwacht dat ze na dit seizoen twee van de drie linksbacks willen verkopen. Dan is het misschien wel een optie. PSV blijft sowieso speciaal voor mij”, aldus Jetro Willems.


Vorig artikelHoe PSV nog altijd aan Jetro Willems ’trekt’, Willems geniet van overwinning PSV op Ajax
Volgend artikelEdson Álvarez zoekt Ramalho op, niet andersom | 1,5 minuut balbezit en puur voetbal vóór de 0-1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in