Home Nieuws Jetro Willems prijst eigen mentaliteit

Jetro Willems prijst eigen mentaliteit

41
0

Jetro Willems zit een moeilijke fase maar prijst zich gelukkig met zijn werkgever en lijkt bezig met een ‘charme offensief’. De verdediger kijkt kritisch naar de eigen prestaties maar prijst ook zijn eigen mentaliteit.

“Ik denk dat ik soms vergeet dat ik hier ben gekomen door mijn mentaliteit. Je ziet het aan mijn spel, ik wilde het een beetje anders gaan doen, omdat iedereen dat roept en ik het ook doe. Maar ik vergeet: ik ben hier door mijn mentaliteit. Dat heb ik drie, vier jaar gedaan en nu wilde ik wat anders proberen. Dat is heel gek. Het verdedigende, denk ik. Dat misschien. Iedereen zegt: je moet verdedigen. Maar als je kijkt naar de beste linksbacks, dat zijn geen topverdedigers.”

Willems weet zeker dat hij snel uit zijn dip komt. “Er gaan mooie dingen gebeuren. Ik kom hard terug. Het enigste dat je nu in mijn ogen ziet, is vuur”, aldus de international, die het naar eigen zeggen niet jammer vindt dat hij PSV niet heeft kunnen inruilen voor een buitenlandse club. “Ik wilde zelf blijven. Ik hou van deze club. Het zit in mijn hart.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here