Home Nieuws Jetro Willems over eerste training PSV: ‘Ik mis een linksback’

Jetro Willems over eerste training PSV: ‘Ik mis een linksback’

541
0

Jetro Willems is al enkele jaren vertrokken uit Eindhoven maar volgt PSV nog op de voet.

Net zoals vele andere fans bekeek Jetro Willems de eerste training onder Roger Schmidt en Willems maakte van de gelegenheid gebruik een halve sollicitatie de deur uit te doen.

De spelersgroep begon maandagmorgen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Kort voor het middaguur plaatste PSV op social media een video waarop te zien is dat de selectie het veld oploopt. Jetro Willems valt echter één ding op en liet meteen weten: ‘Ik zie iedereen behalve een linksback’, laat hij weten via sociale media.

Jetro Willems flirt vaker met PSV en weet wat hij de club kan geven. De momenteel zwaar geblesseerde linksback maakte afgelopen seizoen indruk bij Newcastle United, dat hem huurde van Eintracht Frankfurt. In februari liep hij een zware knieblessure op.

Willems heeft bij Eintracht Frankfurt een contract tot de zomer van 2021, maar het is onduidelijk wat zijn perspectief is. Willems, die tussen 2011 en 2017 in Eindhoven speelde, flirtte eerder dit jaar al eens met PSV. ‘Het is lastig om te zeggen, maar dat zou leuk zijn’, antwoordde hij op de vraag of hij iets voelt voor een terugkeer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here