Home Nieuws Jetro Willems over clashes op de trainingen: ‘Van Bommel werd gek als...

Jetro Willems over clashes op de trainingen: ‘Van Bommel werd gek als ik ging lachen’

1668
0

Jetro Willems heeft heeft nog altijd geen club gevonden om zijn carriere een vervolg te geven.

De verdediger lijkt een soort sabbatical te hebben genomen maar mist het bestaan van profvoetballer wel degelijk. De insteek is om terug te keren op het hoogste niveau maar vooralsnog is Willems nog altijd een vrij man. Regelmatig verschijnt Willems in de media en vertelt dan enthousiast over zijn periode bij PSV. In gesprek met Building Bridges vertelt Willems over de trainingen op de Herdgang met Mark van Bommel. Van Bommel was in 2013 nog actief bij PSV.

Van Bommel en Willems hadden het regelmatig met elkaar aan de stok. “Hij zou toen gaan stoppen aan het einde van het seizoen. Ik was jong. Als hij naar me toekwam in een trainingsduel: over die bal heen, actie, terug. Ik kon dan bijvoorbeeld al lang schieten, maar dan ging ik toch nog terug, een actie maken en hem voorbij.”

“Sowieso word je dan boos, omdat een kleine jongen jou het komt laten zien. Hij ging me tackelen op mijn enkel, slaan en ellebogen geven. Ik werd altijd boos, zei altijd wat terug en maakte altijd ruzie. Jeremain Lens zei op een gegeven moment: Jetro, lach gewoon naar hem. Wat maak je je druk? Hij doet het elke keer.”

Daardoor besloot Willems het anders aan te gaan pakken. “Op een gegeven moment ging ik gewoon lachen naar Van Bommel. Dan werd hij helemaal gek en ik voelde dat ik gewoon rustiger werd.” Willems benadrukt dat hij een uitstekende band heeft met Van Bommel. “Alle respect naar hem toe, want ik heb daarna nog met hem gesproken. Afgelopen zomer ook. Dus Van Bommel is cool, hij is gewoon een goede gozer. Ik heb geen problemen met hem”, aldus Jetro Willems.


Vorig artikelTopspits Jason van Duiven uitgelicht | PSV’s nieuwe blikvanger schuift langzaam op naar PSV 1
Volgend artikelPSG kan Xavi Simons niet direct verkopen of verhuren bij gebruik van clausule

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in