Home Nieuws Jetro Willems, op weg naar PSV als opvolger van Philipp Max?

Jetro Willems, op weg naar PSV als opvolger van Philipp Max?

34001
0

Jetro Willems timmerde tussen 2013 en 2016 stevig aan de weg als linksback bij PSV.

Willems strooide als linksback met strakke voorzetten en passes op voornamelijk Luuk de Jong en speelde zich zo in de kijker van grote Europese clubs. Zijn carrière liep wat anders en een blessure gooide roet in het eten. Willems stond de afgelopen tien maanden aan de kant met een zware knieblessure.


Jetro Willems komt wel weer bovendrijven want het krachtmens heeft nu eenmaal een goede drive en veel voetbal in de genen.

In Frankfurt staat Willems nog altijd op de loonlijst maar daar komt snel verandering in, denkt Eintracht Frankfurt-watcher Christopher Michel van het Duitse Sport1. Hij denkt dat Willems voor een vertrek staat bij Eintracht Frankfurt en voorziet daarom een nieuwe toekomst bij PSV. Ondenkbaar is het niet want wie Philipp Max ziet voetballen kan niet anders concluderen dan dat de kersvers Duitse international nog een maand of 8 in de Eredivisie te bewonderen zal zijn.

“In Frankfurt hoopt iedereen dat Willems nog van waarde kan zijn voor Eintracht. De fans zijn in ieder geval enthousiast”, stelt Michel tegenover het Engelse medium The Chronicle.

Michel denkt dat Eintracht Willems wilde verkopen aan Newcastle. “Het was een goede verhuurperiode, tot z’n blessure. Dat was vanzelfsprekend een shock voor Frankfurt. Ze hoopten 10 à 12 miljoen euro voor hem te krijgen, zelf betaalden ze maar vijf miljoen. Het zou een verdubbeling zijn geweest. Zeker in coronatijd had dat Eintracht goed gedaan. Willems raakte zwaargeblesseerd, dus het was niet realistisch dat Newcastle dat bedrag voor hem zou betalen.”

Michel verwacht dat Willems in de zomer vertrekt bij Eintracht Frankfurt omdat zijn contract aflopend is. Michel ziet aanwijsbare redenen voor de aanstaande breuk en hij wijst naar de trainer in Frankfurt.

“Tot dusver botert het niet tussen hem en trainer Adi Hutter. Ik heb twijfels of dat wel gaat veranderen. Ik denk dat Willems de club in de winter voor een klein bedrag verlaat, of in de zomer transfervrij vertrekt.”

“Als Willems een nieuwe club vindt wordt het Newcastle of zijn oude club PSV. Hij plaatst regelmatig foto’s van zichzelf in Eindhoven, dus ik denk dat PSV zijn volgende club wordt. Áls ze hem nog willen. Ik denk dat hij de voorkeur aan Newcastle geeft, maar anders is PSV een volgende logische bestemming”, aldus een overtuigde Frankfurt clubwatcher.


Facebook Comments