Home Columns Jetro Willems maakt zich onmogelijk

Jetro Willems maakt zich onmogelijk

49
4

Jetro Willems is aan zijn laatste jaar als contract speler van PSV bezig. Een andere optie is vrijwel uitgesloten. De populariteit van Willems was lang niet te overstijgen maar de linksback presteert minder dan voorheen en zijn houding begint steeds meer fans te irriteren.

Willems heeft een aflopend contract en supporters zijn nu eenmaal begaan met hun club. De fans accepteren nu eenmaal niet dat een speler zijn contract niet wenst te verlengen. Het roept het en der vragen op die Willems pertinent niet wenst te beantwoorden. Daarmee doet de frivole linksback een duit in het zakje wat het afnemen van zijn populariteit aangaat. De houding van Willems begint stilaan te irriteren. Zijn houding buiten het veld lijkt steeds meer op zijn houding in het veld, namelijk arrogant en hooghartig.

In de reportage van VI over de mindere periode van PSV maakt Willems zich nog impopulairder met zijn nare, arrogante en hooghartige uitspraken. Luciano Narsingh zit in hetzelfde schuitje als Willems maar sprak al maanden geleden uit zijn contract te zullen verlengen indien een transfer zou uitblijven. Net als Willems heeft de buitenspeler het recht zijn contract niet te verlengen maar Narsingh blijft open en direct communiceren. Dan Jetro Willems; met zijn uitspraken in VI van deze week verdient de meest arrogante speler van PSV een plaats op de reservebank. Zijn spel houdt al maanden niet over maar de minachting waarmee de achterban wordt toegesproken als het over zijn contract gaat, past niet bij het kaliber van een club als PSV.

‘Ik weet niet waarom iedereen praat en zeurt. Ik word hier ziek van. Elke keer dat gepraat over mijn transfer. Ik ben toch hier? Ik voetbal toch gewoon? Wat is dan het probleem? Iedereen zegt dat ik geen duidelijkheid geef. Ik hoef niemand duidelijkheid te geven. Ik hoef de media en de andere mensen niets te vertellen. Ik heb het idee dat iedereen Marcel Brands is. Zolang hij niet zegt dat ik niet ga bijtekenen, is er toch helemaal geen probleem? Ik begrijp al dat gepraat niet’.

Om de hete brei heen draaien heet het gedraai en gekeer van Willems. Een plaats op de bank, mede gezien de magere prestaties die nog altijd bol staan van onzinnige en arrogante hakballetjes, is dat wat Willems momenteel toekomt.


Facebook Comments

4 REACTIES

  1. Lekker laten gaan, graag voor PSV voetballen, anders je heil ergens anders zoeken. Geloof niet dat ze voor Jetro in de rij staan, al denkt ie zelf waarschijnlijk van wel! Ziet zich natuurlijk al helemaal staan met Piqué, Messi en Neymar! Dream on, Jetro, eerst effe met de voetjes op de grond!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here