Home Nieuws Jetro Willems geniet van het spel van PSV én van de PSV...

Jetro Willems geniet van het spel van PSV én van de PSV aanhang: ‘Ik heb toch wel mijn best gedaan’

784
0

Heracles Almelo bleek zaterdagavond geen enkele partij voor de ploeg van Peter Bosz. Het weerzien van Jetro Willems met PSV, liep voor Willems dus uit op een forse nederlaag.

Na afloop van de wedstrijd Jetro toog Willems naar de eerste verdieping van de hoofdtribune van het stadion van Heracles. Daar ging Willems gewillig en met een lach op zijn gezicht op de foto met fans van Heracles maar ook met fans van PSV. Enkele tientallen PSV-fans bevonden zich op de eerste business-etage van het stadion van Heracles en maakten van de gelegenheid gebruik met de voormalig PSV’er op de foto te gaan.

Jetro Willems verloor zaterdag dan wel met 0-6 van PSV, maar werd de populaire back werd wel toegezongen door dePSV-fans. Willems ziet zichzelf als PSV’er en linkt zichzelf vaak met de club. Willems is en blijft lovend en enthousiast over de club die hem naar eigen zeggen veel bracht.

“Ik heb in het verleden toch wel mijn best gedaan, als je dat zo hoort”, vertelt hij na afloop in gesprek met het Eindhovens Dagblad over het scanderen van zijn naam door het fans vanuit het uitvak. De 0-6 nederlaag kwam hard aan in Almelo maar meteen na afloop werd de nederlaag wel gerelativeerd. “Ze staan niet voor niks eerste en hun bank is ontzettend sterk. Je ziet amper verschil in kwaliteit”, aldus Jetro Willems, die recent Luuk de Jong weer de beste kopper van Europa noemde.

Jetro Willems won tweelandstitels met PSV. Willems ziet PSV ook dit jaar ver komen maar is nog voorzichtig in zijn mening over wie er aan het langste eind zal gaan trkken. “Ze zijn echt sterk, maar het gaat in een kampioensrace om volhouden. En dat moeten ze nog bewijzen”, aldus Jetro Willems.


Vorig artikelPeter Bosz deelt unieke data in voorbereiding op Lens na het spelen van een ‘oefenwedstrijd’
Volgend artikelWat kunnen we verwachten van Lozano tegen Lens? Onder druk presteert hij vaak opperbest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in