Home Nieuws Jeroen Zoet wil niets zeggen over vertrouwensbreuk met Ruud Hesp

Jeroen Zoet wil niets zeggen over vertrouwensbreuk met Ruud Hesp

693
1

Een zogenaamde vertrouwensbreuk zou de reden van vertrek van Jeroen Zoet naar FC Utrecht zijn. Een vertrouwensbreuk tussen Ruud Hesp en Jeroen Zoet.

“Er hing een redelijk negatieve sfeer rond deze periode. Nu wil ik vooruitkijken”, aldus de doelman in gesprek met de NOS en met FC Utrecht TV.

De komende zes maanden is Utrecht zijn basis en niet de Herdgang. Een vertrouwensbreuk tussen Zoet en keeperstrainer Ruud Hesp zou er volgens het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf aan hebben bijgedragen dat de doelman deze winter wilde vertrekken bij PSV.

“Ik wil er niet veel over zeggen”, is Zoets antwoord als hem daarnaar wordt gevraagd. “Ik heb zeven jaar goed met hem samengewerkt. We hebben samen mooie dingen meegemaakt, maar in de voetbalwereld lopen dingen soms anders en dan moet je ego├»stisch zijn.”


Facebook Comments

1 REACTIE

  1. Het blijkt uit de kwaliteit van de keepers dat PSV hard toe is aan een nieuwe Keeperstrainer.
    een trainer die een keeper kan leren in Timen net als vroeger Gomes bij corners en voorzetten (staat nu alleen maar op de lijn )
    Het is voor een keeper van PSV dringend noodzakelijk dat een keeper volledig met het spel bezig is IN WOORD EN GEBAAR zodat hij veel alerter wordt in zijn reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here