Home Nieuws Jeroen Zoet waakt voor teveel drang naar doelpunten

Jeroen Zoet waakt voor teveel drang naar doelpunten

49
0

Voor PSV zit er niets anders op dan veel doelpunten te maken tegen Cambuur aanstaande zondag. De degradeerde equipe uit Leeuwarden dient als schietschijf te gaan fungeren om nog enigszins aanspraak te kunnen maken op de landstitel.

PSV – cambuur lijkt dus een mooie gelegenheid om aan het doelsaldo te werken. PSV moet een achterstand van zes goals zien goed te maken. “Natuurlijk zijn de verschillen ook bij ons bekend, maar dat betekent niet dat we opeens heel gekke dingen moeten gaan doen”, zegt Jeroen Zoet tegen Voetbal International. Veel fans hebben een scenario als tegen Feyenoord in 2010 voor ogen. Niets is onmogelijk wat dat betreft.


“Als het gehaast en gejaagd wordt, dan kan het ook de andere kant op slaan”, denkt de keeper. “De wedstrijd winnen moet altijd het eerste doel zijn en vervolgens moeten we daarbij in staat zijn veel kansen te creëren.” Na de thuiswedstrijd tegen Cambuur speelt PSV nog uit tegen PEC Zwolle, terwijl Ajax het nog opneemt tegen FC Twente (thuis) en De Graafschap (uit).


Facebook Comments