Home Nieuws Jeroen Zoet staat voor vertrek bij PSV

Jeroen Zoet staat voor vertrek bij PSV

7049
0

Het heeft er alle schijn van dat de laatste weken van Jeroen Zoet bij PSV zijn aangebroken.

Het is de momenteel geblesseerde Jeroen Zoet afgelopen week in Qatar niet gelukt weer opnieuw eerste keeper van PSV te worden. Daarom verwacht PSV-watcher Rik Elfrink dat Zoet nog deze maand vertrekt uit Eindhoven.


De reservekeeper zou na 60 minuten zijn kans krijgen in het oefenduel met KAS Eupen, maar was niet fit genoeg om te starten. Hierdoor lijkt Lars Unnerstall in de tweede seizoenshelft de voorkeur te krijgen. Zoet heeft immers weinig wedstrijdritme, los van het feit dat een rol als eerste doelman een vreemde gewaarwording zou zijn geweest na zijn dramatisch verlopen kalenderjaar 2019.

De PSV fans gunnen de man van de club een nieuwe volgende stap in zijn carrière. Daar waar de leiding van de club financieel-technisch wellicht liever had gezien dat Zoet weer eerste keeper was geworden. Die sportieve situatie had de club aanstaande zomer namelijk een grotere transfersom kunnen opleveren dan dit transferwindow als reservekeeper.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad en Algemeen Dagblad zegt Elfrink dat Zoet naar alle waarschijnlijkheid gaat vertrekken bij de club die hij al zolang dient. De doelman wil in beeld blijven bij Ronald Koeman en zijn kansen op het EK hoog houden. Ook John de Jong gaf al meermaals aan dat de club wil meedenken als hij zijn positie onder de lat niet zou heroveren.

“Zoet zou weer zijn kans krijgen tegen KAS Eupen, alleen hij is geblesseerd. Hij is niet fit, gisteren bij de training al niet. Dit was de enige kans voor hem om eventueel nog in het doel te komen, dus nu zal het Unnerstall worden. De kans lijkt mij dan ook groot dat Zoet nog deze transferperiode vertrekt”, aldus Elfrink over de veelbesproken situatie rond clubman Jeroen Zoet.

 


Facebook Comments