Home Nieuws Jeroen Zoet staat open voor een transfer

Jeroen Zoet staat open voor een transfer

10
0

Jeroen Zoet is enkele weken na de uitschakeling in de Champions League nog altijd nog niet vergeten dat hij geen strafschop heeft kunnen keren.

Zoet baalt echter als een stekker dat hij in de penaltyserie tegen Atlético Madrid niet het verschil kon maken. “We hebben de kwartfinale op een haar na gemist, maar over het algemeen vind ik dat we een goed Europees seizoen hebben gedraaid. Nadat ik de vierde penalty tegen Atlético bijna had gekeerd kon ik wel even door de grond zakken, ik had echt het gevoel dat ik die had kunnen hebben. Dat was dus niet zo en daarna waren er nog vier waar ik ook beslissend had kunnen zijn”, zegt hij tegen De PSV Supporter.

De doelman heeft het naar zijn zin bij PSV, zo zegt hij zelf. Toch staat hij wel open voor een transfer. “Ik wil graag nog een paar keer kampioen worden met PSV. Wanneer er ooit een andere mooie club voorbijkomt dan wil ik best luisteren naar wat ze te zeggen hebben, maar je moet niet vergeten wat je hier hebt. Ik vind Eindhoven als stad ontzettend leuk, speel voor een topclub en voor de prijzen en dat is hartstikke mooi.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here