Home Nieuws Jeroen Zoet sluit winterse transfer niet uit

Jeroen Zoet sluit winterse transfer niet uit

52
0

Jeroen Zoet lijkt nog allerminst vergeten dat zijn gekoesterde transfer afgelopen zomer geen doorgang vond.

In gesprek met VI rakelt hij de zomerse gebeurtenissen op. Zoet sluit daarnaast niet uit dat hij halverwege het lopende seizoen toch bij PSV vertrekt. Dat zegt hij in Voetbal international.

“Een vertrek in de winterstop heeft niet mijn voorkeur, maar je kunt het nooit helemaal uitsluiten. Stel dat die ene topclub er wél komt. Ik heb het gevoel dat we kampioen kunnen worden en van dat team wil ik onderdeel zijn. Dan zien we daarna wel verder. Het is, denk ik, beter er niet zoveel over te zeggen, dat heb ik eerder al gedaan. Misschien blijf ik na dit seizoen nog wel een jaar bij PSV.”

Afgelopen zomer lukte het niet. “Het was een flinke teleurstelling dat die transfer uiteindelijk niet doorging. Ik heb het achter me gelaten, maar er is wel even een behoorlijk spanningsveld geweest. Is niet erg, dat hoort er soms ook bij. Uiteindelijk is het een leermoment en ik weet nu hoe ik een volgende keer beter met zo’n situatie kan omgaan. Ik ben wel blij dat je het niet aan mijn spel hebt kunnen zien. Ik heb het naast me neergelegd en het een plekkie gegeven”.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here