Home Nieuws Jeroen Zoet richt zich op transfer

Jeroen Zoet richt zich op transfer

42
0

Als het aan Jeroen Zoet ligt speelt de keeper volgend seizoen in een grotere competitie. De doelman, vorige week nog debet aan een 3 tal tegendoelpunten tegen zowel Atletico als ADO, geeft aan nog tevreden te zijn in Eindhoven maar ook de ambities lonken.

“Keepen in ­Engeland of Duitsland is een droom van me. Misschien dat komende zomer een club zich voor me meldt. Maar als ik ga, wil ik wel weten dat ik een goede kans heb om te ­spelen”, vertelt de keeper aan magazine Helden.

“Garanties krijg je nooit, maar ik word nu al ziek als ik vijf wedstrijden niet speel vanwege een blessure. Ik wil nog jaren blijven keepen, het lijkt me ook mooi ooit een ­avontuur aan te gaan bij een club ver weg”, vervolgt Zoet. “Hangt natuurlijk ook allemaal af van m’n ­leven naast het veld. Als ik nog vrijgezel ben, hoef ik nergens rekening mee te houden. Ha, maar wie weet zitten er over tien jaar drie kinderen thuis op de bank.”

PSV heeft met Jurjus al een groot talent achter de hand. De voormalig de Graafschap keeper geldt als groot talent en zou weleens een grote toekomst tegemoet kunnen gaan.


Vorig artikelMarcel Brands: Jetro Willems verlengt één dezer dagen zijn contract
Volgend artikelDavy Pröpper over het begrip ‘vorm’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in