Home Nieuws Jeroen Zoet kijkt met veel plezier en bewondering naar Mohammed Ihattaren

Jeroen Zoet kijkt met veel plezier en bewondering naar Mohammed Ihattaren

41
0

Jeroen Zoet ziet het erg zitten in Mohammed Ihattaren. De jonge en pas zestienjarige middenvelder heeft heel veel potentie en bij PSV is men zeer te spreken over de jongeling.

Ihattaren viel afgelopen weekend in de extra tijd in tegen FC Groningen en had nog een minimale rol daarin. Jeroen Zoet verwacht veel van de zeer talentvolle middenvelder.

“Het is zijn eigen verdienste dat de trainer hem op dat moment brengt. Hij heeft het heel goed gedaan. Ook op de trainingen laat hij gewoon zien dat hij makkelijk meekan. Hij heeft een goede fysiek en het is gewoon een hele leuke jongen.”

Zoet is uitgesproken over zijn jonge collega. “Ik vind het gewoon leuk. Hij komt erin en geeft alles. Hij blokt nog een bal die uiteindelijk niet voorgegeven kan worden. Ik vind het leuk om te zien hoe fanatiek hij is en hij kan geweldig voetballen.”

De PSV keeper kan met name ook genieten van het feit dat Ihattaren voor een carrière bij PSV kiest. “Als je hier bij PSV komt en je zit in de jeugd en je tekent je contract dan wil je niets liever dan hier slagen. Het siert hem dat hij eerst hier uit wil groeien tot een grote speler en niet al over andere dingen praat.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here