Home Nieuws Jeroen Zoet keert als tweede Oranje keeper met goed gevoel terug naar...

Jeroen Zoet keert als tweede Oranje keeper met goed gevoel terug naar PSV

121
0

Het waren zware dagen voor Jeroen Zoet nadat hij zijn positie onder de lat bij PSV heeft verloren.

Zoet sprak uit dat het erg moeilijk was om te ervaren dat Mark van Bommel geen vertrouwen meer in hem had als eerste doelman bij PSV. De doelman heeft een goed gesprek gehad met van Bommel waarin openlijk excuses zijn gemaakt en de lucht geklaard zou moeten zijn.

Diverse media en analisten hebben echter een hard hoofd in het herstellen van de relatie tussen Zoet en PSV (lees van Bommel). Zoet was blij even weg te kunnen bij de club om bij Oranje weer vertrouwen te kunnen gaan voelen. Bondscoach Ronald Koeman sprak daags na het echec in Tilburg namelijk zijn vertrouwen in Jeroen Zoet uit. De Veendammer was zaterdagavond en dinsdagavond de tweede doelman van Oranje in het uitduel met Noord-Ierland en in de thuiswedstrijd tegen Estland in de EK-kwalificatie.

Zoet krijgt dus nog steeds de voorkeur boven Marco Bizot, die te horen heeft gekregen dat hij de derde doelman van het Nederlands elftal is achter Jasper Cillessen en Zoet. Voor Koeman was het afgelopen week geen uitgemaakte zaak dat Zoet de nummer 2 zou blijven. Hij wilde van dichtbij zien hoe de 11-voudig international zou reageren op de teleurstelling die hij afgelopen week bij PSV moest verwerken.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here