Home Nieuws Jeroen Zoet kan weer naam vestigen

Jeroen Zoet kan weer naam vestigen

34
0

Jeroen Zoet timmert hard aan de weg. Zoet is op weg een internationale topkeeper te worden en pakt geregeld punten voor PSV. Iets wat in zijn eerste jaren weleens een euvel was.

In Madrid zijn ze goed op de hoogte van de kwaliteiten van de nog jonge doelman van PSV. Zoet onderscheidde zich destijds met enkele knappe reddingen. ‘We hadden wel kansen, maar de keeper was geweldig. Dit jaar willen we de afronding verbeteren’, zei Koke.
‘Morgen spelen we een belangrijke wedstrijd. We willen ‘m natuurlijk graag winnen, maar als dat niet lukt hebben we nog andere wedstrijden om het recht te zetten. We weten dat we als team moeten kunnen winnen, maar momenteel werken we aan het vertrouwen vanwege die slechte prestaties’, aldus trainer Diego Simeone op de website van PSV. ‘Het is een goede ploeg die een goede passing hanteert en een snelle counter heeft. Dit is een moeilijke wedstrijd en de sfeer in het stadion is hier heel erg goed. De omstandigheden zullen ideaal zijn morgen’, zei Simeone over de wedstrijd van dinsdagavond. Ook was Simeone beducht voor Jeroen Zoet. De Oranje doelman kan morgen opnieuw internationaal zijn naam vestigen in het nieuwe Champions League seizoen.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here