Home Nieuws Jeroen Zoet in de belangstelling van ‘vaste klant’ Besiktas

Jeroen Zoet in de belangstelling van ‘vaste klant’ Besiktas

427
0

Jeroen Zoet staat in de serieuze belangstelling van Besiktas.

De club uit Istanbul heeft goede ervaringen met PSV’ers en klopt geregeld aan in Eindhoven om een speler van PSV over te nemen. Afgelopen winter was Erick Guttierez nog serieus in beeld om de Turkse gelederen te versterken maar Guti koos voor een langer verblijf bij PSV.


Eerder maakte Atiba Hutchinson al de overstap van PSV naar Besiktas, waar hij nog altijd grote populariteit geniet. Jermaine Lens is minder populair bij Besiktas maar staat er nog altijd onder contract. Ook speelde de Braziliaan Marcelo eerder voor Besiktas. Mogelijk komt daar met Jeroen Zoet de volgende PSV’er bij. Besiktas kan ondertussen een ‘vaste klant’ van PSV worden genoemd gezien de rij spelers die eerst voor PSV speelden en later bij Besiktas hun carierre wisten voort te zetten.

Een Turkse delegatie zat vorige week tijdens het bekerduel tussen FC Utrecht en Ajax al voor de doelman op de tribune, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Besiktas schijnt dus serieus in de markt te zijn voor Zoet.

Zoet heeft nog een contract tot medio 2021 bij PSV, waardoor hij een transfersom moet opleveren, weet de regionale krant te melden.

Hoeveel PSV nog voor Zoet wenst te ontvangen, is nog niet bekend. Zoet verloor dit seizoen zijn plek onder de lat aan Lars Unnerstall, waarna hij in de wintersop op huurbasis naar FC Utrecht vertrok. Met die club maakt hij nog kans op de KNVB Beker en hoopt hij zicht te houden op deelname aan het EK. Zoet lijkt een zeer zwakke periode achter zich te hebben gelaten.

Bij Besiktas kan Zoet de opvolger worden van Loris Karius. De Duitse keeper wordt gehuurd van Liverpool, maar de Turkse uit het Europese gedeelte van Istanbul zou niet van plan zijn om de optie tot koop te lichten.


Facebook Comments