Home Nieuws Jeroen Zoet gebrand op bekersucces

Jeroen Zoet gebrand op bekersucces

31
0

Jeroen Zoet ziet het bekertoernooi dit jaar als een extra podium om zichzelf te bewijzen en de club en extra prijs te laten winnen. Zoet was voorheen tweede keeper in het nationale bekertoernooi en is dit seizoen gewoon eerste doelman.

Zoet wil het toernooi winnen maar zag een PSV wat niet meteen sprankelde. “Ze kwamen er een keer goed door in de eerste helft en ook in de tweede helft zijn ze een paar keer onze kant op gekomen. Wij hadden het natuurlijk veel eerder moeten afmaken. Het spel dat zij spelen, is niet zo simpel te bestrijden, maar we moeten gewoon naar onszelf kijken. Het tempo was te laag en we benutten de kansen niet. Dan wordt het een moeilijke wedstrijd.”

,Je probeert in het veld in de communicatie een bijdrage te leveren. Soms moet of kan het tempo omhoog en dat probeer je dan aan te geven. Verder moet je gewoon zelf honderd procent geconcentreerd blijven omdat er altijd iets kan gebeuren.” Het was allemaal weinig verheffend van PSV-zijde, vond ook Zoet, maar door de winst maalde hij er niet echt om. ,,Doorgaan is waar het om gaat. In de volgende wedstrijd heeft niemand het hier meer over en wij weten wat we kunnen. Nu we niet Europees spelen, is het prettig om in dit toernooi wel actief te zijn. Het is iets waar je naar uitkijkt.” Dat dat niet echt van de ploeg afspatte in Volendam? ,,Dat lijkt dan misschien zo, maar reken maar dat iedereen van ons ook hier iets moois wil bereiken.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here