Home Nieuws ‘Jeremain Lens staat op een lijstje bij PSV’

‘Jeremain Lens staat op een lijstje bij PSV’

225
0

Jeremain Lens zou kunnen terugkeren bij PSV. De aanvaller zou namelijk op een lijstje met interessante spelers staan. 

Dit meldt NOS-commentator Jeroen Elshoff. De NOS man heeft dat afgelopen weekend opgevangen, zegt hij in de wekelijkse voetbalpodcast van de NOS.

Of Lens daadwerkelijk een interessante speler is valt te bezien. De carrière van de aanvaller is niet bepaald geweldig verlopen afgelopen jaren. Lens maakt weinig indruk, is vaak reserve en scoorde afgelopen seizoen slechts één doelpunt in 28 competitieduels in de Turkse Süper Lig.

Dinamo Kiev, Sunderland, Fenerbahçe en Besiktas zijn de werkgevers van Lens geweest afgelopen jaren. Bij Besiktas heeft de aanvaller nog een contract tot medio 2022.

Elshoff: “Eerst hoorde je al de naam van Franck Ribéry. Daarna ging ik nadenken en ben ik een beetje gaan bellen. Toen kwam de naam van Jeremain Lens naar voren”, vertelt de commentator.

“PSV heeft, naar ik begrijp, een lijstje met vier ervaren spelers die ze zouden kunnen aantrekken. Ze willen iemand die ervaring heeft. Dertig plus. Ik heb het aan Mark van Bommel gevraagd en hij moest een beetje lachen. Hij zei: Lens staat in ieder geval niet bovenaan dat lijstje.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here