Home Nieuws Jeremain Lens, na 600 dagen geen wedstrijden voor Besiktas inmiddels een vergeten...

Jeremain Lens, na 600 dagen geen wedstrijden voor Besiktas inmiddels een vergeten voetballer

1548
0

Jeremain Lens lijkt inmiddels een vergeten voetballer te zijn nadat hij 600 dagen geleden zijn laatste wedstrijd voor Besiktas speelde.

De aanvaller annex spits wordt ook al jaren niet meer in verband gebracht met andere clubs. Dat heeft natuurlijk van doen met zijn status bij het Turkse Besiktas. Bijna twee jaar geleden speelde hij zijn laatste wedstrijd voor Besiktas. Zijn situatie is niet eenvoudig en het zint de aanvaller allerminst dat hij zo weinig aan spelen toekomt. Dat laat hij weten aan ESPN.

Lens stond op 19 september 2020 voor het laatst op het veld bij Besiktas in Istanbul. Vorig jaar speelde hij zestien wedstrijden op huurbasis voor Fatih Karagümrük, maar vervolgens werd het stil. De aanvaller zit nog steeds bij Besiktas en loopt eind mei uit zijn lucratieve contract. “Eigenlijk ben ik nu een heel jaar apart aan het trainen”, vertelt Lens.

Lens kijk terug op de afgelopen twee jaar. “Twee jaar geleden is mijn situatie drastisch veranderd. Ik ben toen uit de selectie gezet en apart gaan trainen”, zegt de aanvaller die zijn opties momenteel overweegt. “Maar helaas is het niet tot een transfer gekomen. Ik wil nu niet met modder gaan gooien en dat ga ik ook niet doen als ik daar weg ben. Maar het is een beetje vreemd, want ze willen het liefst dat ik weg ga”, zegt de aanvaller over zijn lastige status in Istanbul.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here