Home Nieuws Jeffrey Bruma voelt één en al trots

Jeffrey Bruma voelt één en al trots

11
0

Man of the match Jeffrey Bruma maakt een goede periode door. Bruma maakt minder fouten en lijkt eindelijk de grote belofte in te gaan lossen.

Tegen CSKA was Bruma een absolute rots in de branding. De mandekker speelde agressief en liet zien met zijn fysiek iedere aanvaller de baas te zijn door tactisch ingrijpen. Bruma geniet na van de prestatie van PSV.
“Ik voelde trots op wat wij, PSV, geflikt hadden. Dat had bijna niemand verwacht in deze loodzware poule. Een derde plaats en doorgaan in de Europa League zou op voorhand al goed geweest zijn. Het was een hele goeie prestatie en nu op naar de loting maandag”, zegt Bruma tegen Omroep Brabant.
De verdediger heeft geen persoonlijke voorkeur tijdens de loting voor de achtste finales van aanstaande maandag. “Het zijn allemaal topclubs. Maar wie we ook treffen, we moeten het veld ingaan met de instelling dat we iets kunnen bereiken. We moeten wel realistisch zijn, maar schrijf ons zeker niet af als we een groot team treffen.”
Over de wedstrijd tegen Roda JC zegt Bruma: “Dat wordt een kwestie van mentale weerbaarheid. We doen mee op alle fronten en willen volgend jaar weer Champions League spelen. Dat doe je als je kampioen wordt en dus moeten we zaterdagavond van Roda JC winnen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here