Home Nieuws Jeffrey Bruma trots op ‘goede machine’ PSV: ‘PSV zal altijd een optie...

Jeffrey Bruma trots op ‘goede machine’ PSV: ‘PSV zal altijd een optie blijven’

118
0

Jeffrey Bruma is voornemens een nieuw Bundesliga avontuur aan te gaan. De verdediger werd vrijdag al in verband gebracht met een overgang naar Fortuna Dusseldorf.

Bruma licht zijn situatie toe en spreekt uit trots te zijn op zijn oude club. De verdediger volgt PSV nog altijd op de voet. “Persoonlijk gaat het goed, maar op sportief gebied wat minder”, zegt Bruma tegen FOX Sports. “Ik ben fit en kan spelen, maar speel momenteel niet. Je moet werken om jezelf weer in het team te spelen. Zoals het er nu uitziet, blijft de trainer voor andere jongens kiezen. Dan moet je dat als speler durven aankaarten en de keuze durven maken dat het tijd is om verder te gaan kijken.”

“De voorkeur is de Bundesliga, omdat ik er nu al ben. Om in de winter van land te veranderen is ook niet ideaal. De zomer is daar iets makkelijker voor, dus de Bundesliga heeft de voorkeur. Ik heb het aangekaart, hopelijk kunnen we er iets moois van maken.”

Een terugkeer bij PSV is nog geen optie, zegt Bruma. “De jongens gaan heel goed. Het is een heel goede machine, dus daar kom ik ook niet zomaar tussen. Zo realistisch moet je zijn. De jongens die er nu staan doen het gewoon heel goed. Je moet een weloverwogen keuze maken. PSV zal altijd een optie blijven, zeker als je zo mooi bent weggegaan. Als het ter sprake komt zal het een optie zijn, maar voorlopig nog niet.”


Vorig artikelJong PSV in Spanje
Volgend artikelPOLL: transfers van Hirving Lozano en Steven Bergwijn in de winterstop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in