Home Nieuws Jeffrey Bruma over PSV en zijn vriend Rodriguez: ‘Als ik de naam...

Jeffrey Bruma over PSV en zijn vriend Rodriguez: ‘Als ik de naam PSV hoor, blijft het kriebelen’

5138
0

Jeffrey Bruma koos in de winterstop voor een vertrek op huurbasis bij Wolfsburg en is tegenwoordig speler van Mainz.

Het Eindhovens Dagblad maakte een leuk interview met de verdediger. Toch was er afgelopen winter ook interesse van PSV maar een terugkeer naar Eindhoven is nog niet aan de orde voor Bruma. “Mainz wil per se in de Bundesliga blijven en de leiding gaf me vanaf de eerste seconde het vertrouwen dat ik daarbij een cruciale speler voor ze ben”, geeft Bruma aan in een uitgebreid interview met het Eindhovens Dagblad.


“Er waren meer opties – PSV was een van de clubs die ook had geïnformeerd – maar ik had eerder al besloten om nu nog niet terug te gaan naar Nederland. Dat soort keuzes maak ik altijd op gevoel. Als het juiste moment daar is, wil ik zeker terugkeren bij PSV. Het is de club waar ik heel erg prettig ben weggegaan en prachtige dingen heb beleefd. Als ik de naam PSV hoor, blijft het kriebelen.”

Een terugkeer naar PSV is iets wat Bruma zeker wil overwegen de komende jaren. Het doet Bruma dan ook veel deugd dat zijn vriend Ricardo Rodriguez nu bij PSV speelt. Jeffrey Bruma heeft nog steeds goed contact met Ricardo Rodríguez, die hij nog kent uit hun gezamenlijke tijd bij Wolfsburg.

“Hij informeerde voordat hij naar PSV ging en ik dacht al dat de club goed bij hem zou passen. Ricardo is een rustige vent, die met zijn ervaring, slimheid en technische bagage heel functioneel voetbalt. Hij voelt het spel enorm goed aan. We verstonden elkaar goed en spreken elkaar nog regelmatig per app. Als ik in Eindhoven ben, zoek ik hem op.”