Home Nieuws Jeffrey Bruma kan van VFL Wolfsburg naar Fortuna Dusseldorf

Jeffrey Bruma kan van VFL Wolfsburg naar Fortuna Dusseldorf

94
0

VFL Wolfsburg en Fortuna Düsseldorf zijn bepaald geen droomclubs te noemen. Eerder clubs in de marge van het Duitse topvoetbal.

Bij de transfer van Jeffrey Bruma an PSV naar Wolfsburg sprak de verdediger uit de Volkswagen club als mooie opstap te zien naar een grotere club in de Bundesliga of daarbuiten. Dat gewenste traject vindt voorlopig nog niet plaats met een mogelijke aanstaande verhuizing van Wolfsburg naar Dusseldorf.

De club uit het Rurhgebied is volgens Bild bereid Jeffrey Bruma uit zijn lijden bij VfL Wolfsburg te verlossen. De 27-jarige Nederlandse verdediger speelde dit seizoen nog geen enkele wedstrijd voor de huidige nummer vijf van de Bundesliga en gaf eerder al aan open te staan voor een winters vertrek.

“In het eerste seizoen hier heb ik tot mijn blessure bijna alles gespeeld. Daarna heb ik maandenlang aan de kant gestaan. Fysiek ben ik er weer bovenop gekomen. Toch kiest de trainer op dit moment voor andere spelers. Daarom sta ik open voor iets anders”, aldus Bruma, die nog een contract tot medio 2021 heeft. Fortuna Düsseldorf is de huidige nummer veertien van de Duitse competitie en kan volgens de Duitse krant wel een een sterke leider in het hart van de defensie gebruiken.


Vorig artikelPSV wil contracten Rosario en Malen openbreken en verlengen
Volgend artikelBest Sports Bloopers 2015 Funny Sport Fails Compilation

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in