Home Nieuws Jeffrey Bruma: Ik zou mijn teleurstelling niet zo uiten

Jeffrey Bruma: Ik zou mijn teleurstelling niet zo uiten

14
0

Niet alleen Cocu en aanvoerder De Jong zijn erg teleurgesteld in Jurgen Locadia, ook Jeffrey Bruma is niet te spreken over het gedrag van Locadia.

Philip Cocu zei gisteren al dat de medeling over Locadia de spelersgroep verraste en Bruma kan dit beamen. “Of ik ook stil was? Ja, het is een lastige situatie. Die jongen wil graag spelen, denk ik. De reden die hij heeft gebruikt om niet te komen, die is bij mij  niet bekend. Daar kan ik ook weinig over zeggen. Ik zou mijn teleurstelling niet op zo’n manier uitten”, zo vertelt Jeffrey Bruma op FOX Sports. De centrum verdediger staat op het punt zijn contract met PSV te verlengen. Ondertussen is zijn vorige werkgever niet meer gerechtigd Bruma terug te kopen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Toen PSV hem overnam, kon Chelsea hem nog eenvoudig terugkopen. “Inmiddels kan dat niet meer. PSV heeft mij vorig jaar definitief overgenomen, die clausule is eruit. Ik ben officieel van PSV, ze zijn nu bezig met een verlenging. PSV wil dat ik verleng, ze zijn er mee bezig. Mijn zaakwaarnemer is er ook mee bezig, ik verwacht eerlijk gezegd niet al te veel problemen”, besluit Bruma.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here