Home Nieuws Jeffrey Bruma houdt alle opties open

Jeffrey Bruma houdt alle opties open

15
0

Jeffrey Bruma heeft onlangs zijn contract bij PSV verlengd. PSV kan een hogere transfersom vragen bij concrete interesse, Bruma heeft een salarisverhoging toegemoet kunnen zien. Alle partijen tevreden en een transfer lijkt dan ook in aantocht door het uitstekende spel van de sterke centrumverdediger.

“Ik ben perfectionistisch, dus ik laat niets aan het toeval over. Ik hoef niet naar het buitenland óm het buitenland. Door mijn ervaringen bij Chelsea en HSV weet ik welke omstandigheden een vereiste zijn om optimaal te presteren en dat speelt zeker mee in mijn keuze”, zegt Bruma in Voetbal International.

Bruma sluit een langer verblijf bij PSV niet uit. “Als er niets voorbijkomt dat daarbij past, dan blijf ik met alle plezier bij PSV. Ik heb het hier goed naar mijn zin en koester mijn omgeving en prestaties. Laatst bij Oranje zei Virgil van Dijk nog verrast tegen me: ‘Je bent pas 24 jaar, maar hebt al een hele rugzak vol ervaringen’. Het voelt goed dat ik daar nu op een positieve manier gebruik van kan maken.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here