Home Nieuws Jeffrey Bruma door de ogen van Rene van der Gijp

Jeffrey Bruma door de ogen van Rene van der Gijp

13
0

De heren analisten van Voetbal Inside waren vrijdagavond uiteraard te spreken over de prestaties van PSV in Europa. Het spel van Jeffrey Bruma werden daarbij ook uitgelicht. Aan de hand van de analyse van Rene van der Gijp levert Voetbal Inside en Rene van der Gijp in het bijzonder, nogmaals het bewijs dat zowel het programma als de heren zelf niet altijd even serieus genomen moeten worden.
Van der Gijp wist namelijk te vertellen dat het goede verdedigen van Bruma en daarbij zijn uitverkiezing in het Uefa elftal van de week, op zich niet zo bijzonder zijn. “Omdat Bruma het verdedigend altijd al wel prima voor elkaar heeft”, zoals van der Gijp het omschreef. Opbouwend vindt van der Gijp dat er nog wel het één en ander aan Bruma te verbeteren valt.
De oplettende PSV- en voetbalfan weet dat het precies andersom is. Bruma maakt opbouwend veel minder fouten dan in de mandekking, wanneer hij zijn man of directe tegenstander moet verdedigen. Een lichtend voorbeeld daarvan zijn de defensieve fouten tegen Willem II die 2 doelpunten van Erik Falkenburg opleverde. Met de ogen op Bruma gericht, behoeft de scrimmage van ruim 30 seconden voor het doel van Jeroen Zoet in de uitwedstrijd tegen de Graafschap verder ook geen uitleg.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here