Home Nieuws “Je kunt het ook slechter treffen”

“Je kunt het ook slechter treffen”

11
0

Jeffrey Bruma en Luciano Narsingh zien goede kansen op het bereiken van de laatste 8 van de Champions League.

Bruma verwacht twee duels vol strijd, zei hij maandag in een eerste reactie op de uitkomst van de loting voor de knock-outfase. “Het is een topploeg met fantastische spelers. Het is een goed georganiseerd team en daar zullen we ons tegen moeten wapenen. Als je realistisch bent is Atlético op papier de betere ploeg, maar we zijn zeker niet kansloos en ik wil ons niet nu al afschrijven. Ik hoop dat we voor een stunt kunnen zorgen. Je kunt het ook slechter treffen. Je moet het positief bekijken.”
Bruma was blij dat niet een van de drie grootmachten uit de balletjes rolde. “Je bent en blijft een sportman. Je wilt graag zover mogelijk komen. Zij zullen wel blij zijn, denk ik. Het is voor ons misschien wel een voordeel als ze ons als underdog zien, maar dat betwijfel ik met zo’n geslepen trainer”, zei hij over de fanatieke Argentijnse coach Diego Simeone.
Bruma zag op televisie hoe Atlético Madrid zich zondagavond aan de top van de Spaanse competitie nestelde met evenveel punten als FC Barcelona. “Hun samenspel valt op. Ze vechten voor elkaar, ze maken meters voor elkaar en lossen elkaars fouten op. Ze spelen met het mes tussen de tanden. Het worden zeker lekkere duels. Ik hou daar wel van. Het wordt leuk voor mij.”

Ook Luciano Narsingh ziet kansen op een plaats in de volgende ronde. “Atlético Madrid heeft een heel goede spits met Antoine Griezmann”, stelt Narsingh, die de loting als ‘opwindend’ omschrijft’.
“Ik denk dat iedere tegenstander in de Champions League moeilijk is. Maar we zijn blij dat we zo’n mooie tegenstander hebben geloot. De bal is rond, dus we zijn niet kansloos”, aldus Narsingh in gesprek met de NOS. “Als de supporters ons zo blijven steunen en we weer boven onszelf uitstijgen, wie weet wat we dan kunnen neerzetten. Tegen ons zullen ze proberen te voetballen denk ik. Dat is voor ons ook goed en dan kunnen wij ook lekker spelen. We kijken ernaar uit. Het is een mooie prestatie van het team en mooi dat we zo’n tegenstander loten. Prachtig.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here