Home Nieuws ‘Je bent de sterkste en je staat 3-0 achter; Unnerstall is beter...

‘Je bent de sterkste en je staat 3-0 achter; Unnerstall is beter dan Mvogo’

1958
0

Bakken kritiek kreeg PSV te verwerken na de fikse nederlaag in de Rotterdamse Kuip.

Toch wordt er links en rechts wel een nuance aangebracht door een aantal analisten, waaronder de heren van Veronica Inside.


Rene van der Gijp zag een ploeterend Feyenoord en zag PSV lang heersen. ‘Dit was geen afspiegeling van de de krachtsverhoudingen want dit in zo’n wedstrijd, dat een ploeg veel beter is en toch verliest, gebeurd niet vaak. ‘Je bent de sterkste en je staat 3-0 achter’, zegt van der Gijp over het rustsignaal in de Kuip.

PSV wist ondanks de flinke nederlaag toch nog enige indruk te maken op de analisten van Veronica. De heren analisten hadden verder weinig goede woorden over het spel van Feyenoord.

Johan Derksen en Hans Kraaij waren ook bepaald niet onder de indruk van Mvogo. Derksen uitte flinke kritiek op eerste keeper Mvogo. ‘Als Feyenoord tegen PSV gespeeld had zoals tegen Heerenveen, was het 0-8 voor PSV geweest’, zegt Johan Derksen over de speelwijze van Feyenoord in de eigen Kuip.

Kraaij wees ook naar de beide PSV keepers. ‘Unnerstall is beter dan Mvogo’, stelde de ESPN verslaggever vast. Derksen had ook lovende woorden over voor Lars Unnerstall want de scherpe analist heeft weinig vertrouwen in eerste keeper Mvogo.

De Zwitserse keeper breekt momenteel weinig potten en keepte met wisselend succes in Rotterdam. Derksen is geen fan van Mvogo en noemde hem een goede lijnkeeper met een goede reactie en refex maar dat was het dan ook wel. ‘Lars Unnerstall is beter dan Mvogo.


Facebook Comments