Home Nieuws Jarrad Branthwaite wil terug naar PSV, Liverpool Echo sluit definitieve transfer niet...

Jarrad Branthwaite wil terug naar PSV, Liverpool Echo sluit definitieve transfer niet uit

17631
0

De toekomst van Jarrad Branthwaite is in Liverpool onderwerp van gesprek. De Brit wordt verwacht voor de eerste training van Everton maar mogelijk keert hij toch terug naar PSV.

PSV nam al officieel afscheid van Branthwaite afgelopen week door op de website officieel te verkondigen dat de huurovereenkomst ten einde was gelopen. Er bestaat echter nog altijd een mogelijkheid dat Jarrad Branthwaite terugkeert naar PSV. Volgens de Liverpool Echo, de plaatselijke krant van de stad Liverpool, staan PSV én de verdediger open voor een hereniging deze zomer.

The Liverpool Echo weet inmiddels te melden dat Branthwaite, die recent 21 jaar werd, zelf dolgraag terug wil naar PSV. Hij speelde vorig seizoen 36 officiële wedstrijden en groeide uit tot een gewaardeerde schakel. De Brit begon niet meteen in de basis maar gedurende het seizoen werd hij steeds belangrijker, met een basisplaats tot gevolg. PSV ziet een transfer van de centrale verdediger dan ook zitten, en bood al meerdere keren bij Everton maar de club uit Liverpool wees de biedingen tot op heden af.

De lokale krant uit Liverpool schrijft dat Branthwaite geen twijfels kent over zijn toekomst. Branthwaite wil zelf dolgraag terug naar Eindhoven, zo luidt het. Toch lijkt het er voorlopig op dat hij deze zomer ‘gewoon’ aansluit bij de selectie van Everton. Een overgang, op huurbasis of via een definitieve transfer is nog niet in de maak maar kan niet worden uitgesloten.

De Liverpool Echo ziet het dan ook nog niet tot een snelle transfer komen maar sluit het niet uit.‘onwaarschijnlijk’. Het contract van Jarrad Branthwaite loopt medio 2025 af.


Vorig artikelAad de Mos haalt hard uit naar PSV en wijst naar AZ talent: ‘PSV faalt op de transfermarkt’
Volgend artikelKomst Pools toptalent dichtbij, aanvaller ziet transfer naar City niet zitten en zet zinnen op PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in