Home Nieuws Jarrad Branthwaite twijfelde geen moment over vertrek: ‘Dit is gewoon een hartstikke...

Jarrad Branthwaite twijfelde geen moment over vertrek: ‘Dit is gewoon een hartstikke fijne club’

547
0

As Roma, Everton en PSV. Die clubs waren deze winterstop het meest concreet voor Jarrad Branthwaite.

Dat wil zeggen dat PSV graag wilde dat de jonge Brit in Eindhoven zou blijven en Everton zag Branthwaite graag terugkeren, waar AS Roma behoefte had aan defensieve versterking. José Mourinho zag de komst van Branthwaite dan ook wel zitten en erkende het talent van de jonge nog relatief onervaren voetballer. Het liep anders want de Engelsman wist voor zichzelf al snel wat de bedoeling was na de winterstop.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Jarrad Branthwaite aan al snel besloten te hebben dat hij ook in de tweede seizoenshelft voor PSV wil spelen. “Dit is gewoon een hartstikke fijne club, PSV”, aldus Branthwaite. “Er werken veel betrokken mensen, die samen een familieclub willen vormen. Ik ben in een prettig team beland. Dit is voor mij in alle opzichten een mooie omgeving en bovendien is deze competitie het goede podium om verder te groeien als voetballer. Ik ben heel tevreden hier.”

De Engelse verdediger kijkt uit naar dat wat komen gaat bij PSV en weet dat hij vol aan de bak moet om te kunnen spelen. “Concurrentie bij PSV? Er zijn veel goede spelers, maar ik zie genoeg kansen voor mezelf. Als ze komen, moet ik ze pakken. Voor de lange WK-pauze heb ik een paar keer laten zien wat ik kan en ging het goed, maar er zit meer in. Stap voor stap wil ik beter worden.”

Branthwaite zal de concurrentie aan moeten gaan met André Ramalho, Armando Obispo, Jordan Teze en Olivier Boscagli. “Ik wil zoveel mogelijk spelen, dat is mijn doel. Met de verdere toekomst na dit seizoen ben ik nu niet bezig. De focus ligt helemaal op het tweede deel van dit jaar bij PSV.”


Vorig artikelGeen Sevilla – PSV voor voormalig Real Madrid sterspeler Isco, na 5 maanden contractontbinding
Volgend artikelJohn de Jong vertelde RvC lid van Veen: ‘Als jij het wil, ga je zelf maar voor de camera staan’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in