Home Nieuws Jarrad Branthwaite meteen basisspeler bij Everton na hernieuwde interesse PSV

Jarrad Branthwaite meteen basisspeler bij Everton na hernieuwde interesse PSV

2881
0

In de zoektocht naar defensieve versterkingen heeft het er alle schijn van dat PSV opnieuw is uitgekomen bij de Britse verdediger Jarrad Branthwaite.

De lange verdediger van Everton staat opnieuw in de belangstelling van PSV, dat nog een extra centrale verdediger aan de selectie wil toevoegen alvorens het window gaat sluiten aanstaande week. Everton lijkt echter niet welwillend te staan tegenover een vertrek van de centrale verdediger. De club uit Liverpool laat zien dat het de verdediger serieus neemt en niet zomaar laat gaan.

Jarrad Branthwaite maakte bij PSV duidelijk een ontwikkeling door afgelopen seizoen maar blijkt tot op heden toch nog steeds niet in aanmerking te komen voor een basisplaats bij de Toffees. Afgelopen week werd bekend dat PSV opnieuw serieuze interesse toonde in de Brit maar Everton lijkt Branthwaite niet zomaar los te laten.

Of het toeval betreft of niet maar waar Branthwaite afgelopen weken reservespeler was bij de tweede club van Liverpool, lag er dit weekend juist weer een basisplaats in het verschiet voor de verdediger.

in de thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers begon de 21-jarige verdediger in de basis en speelde zelfs de gehele wedstrijd. Het mocht echter niet baten want Everton verloor in eigen huis met 0-1 tegen Wolverhampton Wanderers.

Branthwaite bleef in de eerste twee competitiewedstrijden van Everton tegen Fulham en Aston Villa de gehele wedstrijd op de bank. Everton verloor met 0-1 van Fulham en zelfs met 4-0 van Aston Villa. Op dit moment is het niet duidelijk wat de plannen van Everton met Jarrad Branthwaite zijn. Het wordt later deze week, na de tweede wedstrijd tussen PSV en Rangers FC vanzelf duidelijk.


Vorig artikelSpurs medium meldt interesse Tottenham Hotspur voor Johan Bakayoko
Volgend artikelParis Saint-Germain wordt opnieuw concreet voor Johan Bakayoko, nieuw miljoenenbod aanstaande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in