Home Nieuws Jarrad Branthwaite blikt terug op ‘speciale atmosfeer’: ‘Het is heerlijk om hierin...

Jarrad Branthwaite blikt terug op ‘speciale atmosfeer’: ‘Het is heerlijk om hierin te spelen’

2039
0

Jarrad Branthwaite heeft afgelopen zondag heel wat goodwill gekweekt bij de PSV aanhang. De Engelse verdediger nam de 1-1 voor zijn rekening en speelde een stabiele wedstrijd.

Na afloop kreeg de Engelse verdediger vanuit diverse hoeken de complimenten toebedeeld. Zijn spel was stabiel te noemen en de Engelsman straalde vertrouwen en degelijkheid uit. De Mos deelde dan ook grote complimenten uit aan Jarrad Branthwaite. Alhoewel gezegd moet worden dat complimenten van de Mos nooit zoveel waarde hebben gezien gezien zijn zwart-wit conclusies.

De pas 20 jarige verdediger genoot nog enkele dagen na van de triomf op Feyenoord. Terug naar zijn doelpunt, de gelijkmaker. Was het een lucky shot of hoe precies? “Dat was gepland, we trainen hier veel op”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. “Dat zag je wel terug, ook bij die 4-3 van Obispo. We willen uiteindelijk nog veel meer goals uit dit soort situaties te maken.”

Opvallend genoeg zag de Brit dat het tempo dusdanig hoog bleek te zijn dat er vergelijkingen met de Premier league getrokken kunnen worden. “Het ritme en de snelheid zijn hetzelfde. Feyenoord zette ons flink onder druk, het is aardig vergelijkbaar met Engeland. Branthwaite genoot van de sfeer in en rond het stadion. “Dit soort wedstrijden helpen mij verder in mijn ontwikkeling, ik geniet hier ook echt van. Aan alles voelde je dat dit een grote wedstrijd is. De atmosfeer rondom het stadion voorafgaand aan de wedstrijd was al super, tijdens de wedstrijd was dat alleen nog maar mooier. Het is heerlijk om hierin te spelen. Hier ben ik voor gekomen”, aldus Branthwaite.


Vorig artikelHerstel Mauro Júnior loopt vertraging op, multifunctionele speler verblijft in Brazilië
Volgend artikelXavi Simons dankt John de Jong voor eerste contacten: ‘Het is jammer dat hij weg is’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in