Home Nieuws Jarige Gomes praat nog steeds in de we-vorm: ‘Ik wil dichter bij...

Jarige Gomes praat nog steeds in de we-vorm: ‘Ik wil dichter bij PSV komen te staan’

4945
0

Gomes blaast alweer 39 kaarsjes uit maar is nog altijd actief op het hoogste niveau in de prestigieuze Premier League.

PSV.nl toog naar het uiterste westen van Londen en werd welkom geheten door de lange Braziliaanse atleet. Stoppen overweegt hij wel maar zeker is het nog niet. Eerder leek hij wel een besluit gemaakt te hebben maar kwam daar alsnog van terug. PSV speelt in ieder geval nog altijd een grote rol in zijn leven.


“Geen idee, ik beslis ergens in de komende maanden. Dat hangt ook af van wat er op mijn pad komt. Als clubs als Watford of PSV nog een beroep op me willen doen, is nee zeggen een stuk moeilijker.”

In gesprek met het club medium spreekt hij nog altijd vol emotie over het eerbetoon aan zijn adres in het Philips Stadion. ‘O Goleiro Grande’, betekende ontzettend veel voor de Braziliaan. De namen van Ismail Aissati en Jonathan Reis, Guus Hiddink en Alex passeren de revue, evenals de spectaculaire wedstrijden tegen Olympique Lyon. Toch blijft Gomes aan PSV denken en voorziet hij voor zichzelf een rol als ambassadeur van de club weggelegd.

Gomes volgt PSV dan ook nog steeds op de voet, vooral via social media, en heeft nog regelmatig contact met teammanager Mart van den Heuvel. Wanneer hij over PSV praat, gebruikt de goalie nog altijd de we-vorm: “We doen het dit seizoen niet zo best, he?”

Een rol bij PSV? “Nou, ik zou na mijn carrière graag dichter bij PSV komen te staan. Als PSV-ambassadeur bijvoorbeeld, een beetje wat bijvoorbeeld Carlos Salcido nu in Mexico doet. Ik wil ook graag nog een keer terug naar Eindhoven, nog een keer zwaaien naar de fans. Ik heb na mijn vertrek bij PSV nooit officieel afscheid van ze genomen” aldus de lange Braziliaanse keeper.


Facebook Comments