Home Nieuws Japanse media: PSV brengt bod uit op Japanse spits Kyogo Furuhashi

Japanse media: PSV brengt bod uit op Japanse spits Kyogo Furuhashi

7030
0

Middenin het zomerse transferwindow volgen de geruchten elkaar snel op. Zo ook rond PSV en eventuele nieuwe spelers.

In het kader van de geruchten over de aanval van PSV zou PSV een bod hebben uitgebracht op Kyogo Furuhashi, zo melden althans Japanse media. De 26-jarige aanvaller zou te boek staan als makkelijk scorende spits. De Japanner staat nu nog onder contract bij Vissel Kobe, maar wenst de stap naar Europa te maken.


Het Japanse medium Japanse Yahoo weet dat zowel PSV als Anderlecht serieuze interesse hebben en daadwerkelijk een bod hebben uitgebracht. Furuhashi geldt als één van de beste spelers van de J-League en tevens sterspeler. Hij scoorde dit seizoen 14 doelpunten en gaf 2 assists in slechts 20 duels. De Japanner heeft zijn sporen wel verdiend voor Vissel Kobe. In totaal scoorde hij namelijk 48 goals, gaf 17 assists in 110 duels voor de Japanse topclub.

Kyogo Furuhashi is ook international voor Japan en daarmee dus ploeggenoot van Ritsu Doan. Furuhashi speelde tot dusver 6 interlands, waarin hij 3 keer scoorde. Furuhashi geldt als multifunctionele aanvaller en kan op alle posities voorin van waarde zijn.

Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad weerspreekt de berichtgevingen over de Japanse spits.


Facebook Comments Box