Home Nieuws Japanse media melden interesse PSV in betaalbare Keito Nakamura voor opvolging Gakpo

Japanse media melden interesse PSV in betaalbare Keito Nakamura voor opvolging Gakpo

3377
0

De opvolging van Cody Gakpo. Een rijtje spelers wordt al weken gelinkt aan de opvolging maar concreet is er nog niks.

Recent kwam daar de naam van de Noorse Molde FK aanvaller Ola Brynhildsen bij maar vooralsnog pakt PSV richting Molde Fk nog niet door. Even daarvoor waren het de bekende namen als Tsygankov van Dynamo Kiev en Jesper Karlsson van AZ. Ook die kant op pakt PSV nog niet door. Inmiddels is er een andere interessante naam in beeld geraakt voor de opvolging van Gakpo: Keito Nakamura.

Jesper Karlsson van AZ kan zo goed als zeker een streep door gezet worden omdat AZ krankzinnig hoog in de boom zit voor de aanvaller, die inmiddels een transfersom op zijn hoofd heeft geplakt waar Zuid-Europese topclubs over zouden huiveren. De aanvaller van AZ is te duur en uit balans geprijst. Nu valt dus de naam van Keito Nakamura.

Volgens Japanse media heeft PSV Nakamura erg hoog op de scoutingslijst staan. De 22-jarige Nakamura is op dit moment speler van LASK Linz uit Oostenrijk, waar hij dit seizoen in achttien officiële optredens goed was voor elf goals en zes assists. In seizoen 2019/2020 kwam Nakamura nog uit voor FC Twente, dat hem voor één seizoen huurde van Gamba Osaka.

De Japanse veelbelovende speler ligt nog tot medio 2025 vast in Linz maar een hoge transfersom ligt niet in de lijn der verwachtingen. Transfermarkt.de schat zijn huidige marktwaarde in op ongeveer op een betaalbaar bedrag van vier miljoen euro. De belangen van de Japanner worden vertegenwoordigd door het Nederlandse makelaarskantoor Wasserman.


Vorig artikelTurkse media: PSV wil Ajax aftroeven in strijd om Turks toptalent, ‘Aanvaller treedt in gesprek met PSV’
Volgend artikelBakayoko ziet transfer niet zitten en blijft in Eindhoven, veel interesse voor aanvaller

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in