Home Nieuws Jan van Halst heeft genoten en wijst naar John de Jong: ‘Fantastisch...

Jan van Halst heeft genoten en wijst naar John de Jong: ‘Fantastisch gedaan’

4634
0

Complimenten van Jan van Halst voor John de Jong.

De afgelopen week veel besproken en zelf opgestapte technisch directeur van PSV, deed zijn verhaal in gesprek met Voetbal International. De plaats van het gesprek tussen de Jong en Voetbal International vond opmerkelijk genoeg plaats op de Herdgang.

De Jong komt nog geregeld op de Herdgang, zo liet hij weten. Zo kan het dus ook als een club en één van haar belangrijkere medewerkers van de afgelopen jaren, op een dusdanige manier uit elkaar zijn gegaan, dat een gesprek met de media ‘gewoon’ op de Herdgang kan plaatsvinden.

Uiteraard is de Jong wat minder vleiend over zijn vertrek maar vooruit, club en opgestapte directeur staan tegenwoordig alsnog op goede voet met elkaar. Jan van Halst is op zijn beurt dan wel vleiend over John de Jong en dan met name over de transfer van Xavi Simons van Parijs naar Eindhoven.

De analist heeft de eerste seizoenshelft genoten van Xavi Simons. De voormalig voetballer vindt het knap van PSV en de Jong dat Simons in de zomer voor PSV wist te kiezen.

“Dat PSV hem überhaupt binnen heeft weten te halen, dat heeft John de Jong fantastisch gedaan”, zegt Van Halst in gesprek met Voetbalzone. “Een grote pluim. Simons is transfervrij gekomen, dus dat is hartstikke goed gedaan.”

“Het is echt een vechtertje en hij is technisch ook goed. Als je het hebt over iemand die PSV bij de hand wil nemen, dan is hij dat wel. Ik denk dat hij de grootste verrassing is, nog beter dan al die spelers waar grote bedragen voor zijn betaald”, aldus de analist over Xavi Simons.


Vorig artikel‘PSV een betere club dan Betis’, Farfán was ‘bang’ van Cocu, Park en Hiddink
Volgend artikelPablo Rosario in beeld bij Espanyol, verhuizing naar Barcelona lonkt voor middenvelder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in