Home Nieuws ‘Jan Reker is de enige die ik geen hand geef’

‘Jan Reker is de enige die ik geen hand geef’

193
0

Stan Valckx is inmiddels al weer ruim tien jaar geleden vertrokken bij PSV. De technische man van VVV koestert nog altijd warme gevoelens voor de club.

Valckx was niet in de gelegenheid om de kampioenswedstrijd tegen Ajax te aanschouwen maar de Limburger liet deze week aan VI weten erg blij te zijn met de recente titel voor PSV.

Valckx was in Duitsland maar is er ‘s avonds laat voor gaan zitten en de wedstrijd in zijn geheel bekeken. De volgende dag toog de voormalig PSV’er naar het Eindhovense centrum om het kampioenschap te vieren.

Valckx zegt dat hij uitstekend ontvangen wordt bij PSV, ondanks het vervelende afscheid onder Jan Reker in 2008. Hij zou onrechtmatig hebben verdiend aan transfers, was destijds de suggestie. ‘Ik zegde mijn vertrouwen op in Reker, daarna is hij dingen over mij gaan insinueren. Hij heeft mij bewust besmeurd en dat zal ik hem nooit vergeven. Hij is ook de enige man die ik na 35 jaar profvoetbal geen hand geef. Maar verder heb ik bij PSV nooit met iemand problemen gehad. Als ik er kom, is het alsof ik nooit ben weggeweest. Dat gedoe is ook al zo lang geleden’, besluit de Limburger in gesprek met VI.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here