Home Nieuws Jan Poortvliet zag matige wedstrijd tegen Tottenham terug in Groningen

Jan Poortvliet zag matige wedstrijd tegen Tottenham terug in Groningen

20
0

PSV wist zonder al teveel kleerscheuren de competitiewedstrijd tegen FC Groningen in winst om te zetten. De ploeg moest diep gaan maar wist de drie punten zonder blessures mee uit Groningen te nemen.

De serie prima overwinningen in de competitie konden in Groningen qua voetbal niet worden doorgetrokken. Jan Poortvliet zag de moeizame wedstrijd aan en constateerde in gesprek met PSV Inside dat het opgedane zelfvertrouwen door de nederlaag tegen Tottenham Hotspur wat aangetast was.


Mark van Bommel was na afloop kritisch op zijn ploeg en vond dat de opbouw van achteruit onvoldoende was en bovendien totaal anders verliep dan voorheen. Poortvliet zag een andere oorzaak. ‘Het was niet goed en dat heeft niet te maken met de opbouw denk ik maar meer met de vernedering van het voetbal tegen Tottenham Hotspur’, zag Poortvliet.

‘Kijk, voetballers zijn ook maar gewoon mensen en je leeft al de hele competitie op een roze wolk door al die winstpartijen. Ze krijgen al weken veel complimenten van alle kanten en die wedstrijd tegen de Spurs geeft dan toch een knauw aan je zelfvertrouwen. Dus we moeten gewoon heel blij zijn dat er gewonnen is in Groningen. Zaterdag tegen Vitesse zal het weer veel beter zijn’, is Poortvliet van mening.


Facebook Comments