Home Nieuws Jan Poortvliet verwacht zinderende titelstrijd tot einde seizoen

Jan Poortvliet verwacht zinderende titelstrijd tot einde seizoen

31
0

PSV wist afgelopen weekend met de 12e overwinning op rij opnieuw indruk te maken. De analisten van Fox keken na de wedstrijd tegen de Graafschap vooruit naar het programma van PSV en kwamen tot een opvallende conclusie.

Met de naderende zware uitwedstrijden tegen Feyenoord en Heracles voor de boeg denken de analisten waaronder Kees Kwakman, dat PSV de voorsprong niet meer zal weggegeven. Met name de wedstrijd in de Kuip wordt als leidend gezien. Als PSV deze wedstrijd ook winnend af weet te sluiten kan de schaal naar Eindhoven, stelde Kwakman onomwonden vast na De Graafschap – PSV.


Jan Poortvliet is het niet eens met de zienswijze van de diverse analisten. In gesprek met PSV Inside is Jan Poortvliet duidelijk een andere mening toebedeeld.

‘We moeten niet te hard van stapel lopen! De Graafschap – PSV was gewoon een goed resultaat van het elftal en zeker na de wedstrijd van afgelopen week op Wembley, waar je toch een tikkie hebt gekregen zo in de slotfase. Ik ben het niet eens met de analisten wat een mogelijke titel aangaat. Er zijn nu gewoon twee ploegen die elke wedstrijd het maximale willen behalen en ze worden goed aangestuurd door hun trainers’, stelt Poortvliet.

‘Dat loont zich momenteel en de andere ploegen zullen daar iets op moeten vinden. Maar niet dat gezeik van meer geld enzovoorts. Die clubs moeten gewoon meer uit spelers zien te halen. En wat het kampioenschap betreft; het is nog lang gespeeld en na Feyenoord uit ook zeker nog niet. Ik zie de concurrent ook dichtbij blijven voorlopig dus we kunnen ons opmaken voor een zinderende titelrace. We moeten gewoon genieten van alles wat er momenteel gebeurt en vooral blijven focussen’, besluit Poortvliet.


Facebook Comments